�� PINK DESIGN :-: Galleri

   
 

GALLERI PINK 2000 - 2007

 

 
GALLERI PINK ÅPNET I NOVEMBER 2000 I VOLLEN
 
En gammel drøm ble realisert høsten 2000 da flytting til nye lokaler ga meg mulighet til å etablere galleri i tilknytning til systue og utsalg. I 2005 flyttet jeg galleriet til Nedre Blakstad Gård, lagde gallerikafe og leide ut atelier til en rekke kunstnere. Høye driftskostander førte til at jeg tok en "kunstpause" med galleri, kafe, utleie av atelier fra juli 2007.

Galleri Pink har hatt ca. 50 utstillinger av alle typer kunst. Galleriet ble brukt til mine egne utstillinger og mange gjesteutstillere.


 

Da galleriet lå langs kystkulturstien i Vollen, som benyttes av en rekke mennesker hele året, ble vi et spennende tilskudd til de andre kunst- og kulturtilbudene i området. I Vollen lå bl.a. "Hebbe Lilles Galleri" med Øivind Jorfald, Sjokoladegalleriet, keramiker Silvia Mc Loughlin og Kystkultursenteret.

I tilknytning til galleriet var det også et utsalg med brukskunst og gave- og interiørartikler for alle som vil ha noe særpreget. En gave til deg selv eller noen du vil glede. Vollen har mye å by på, og den kystkulturen som er knyttet til stedet vil vi ta vare på. I galleriet hadde vi personlige eiendeler som jeg har fått av min gudmor Agnes Jensen, gift med bror til båtkonstuktør og båtbygger Christian Jensen som bl.a. bygget Roald Amundsens skip "Maud" et par hundre meter fra galleriet.

GALLERI PINK har fortiden ingen utstillinger


  

 


 

gardin- og -interiørsømutsmykningpatchworkfanergalleri pinkutstillingerutsalg
åpningstiderkartkontaktskjemacvgjestebokom vollentil hovedsidentil toppen av siden